Με σκορ 0-2 η Βέροια επιβλήθηκε επί της Καβάλας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2. Η Βέροια προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ, μόλις στο 10′, με συρτό σουτ εκτός περιοχής από τον Σάββα Μούργο. Λίγα λεπτά αργότερα στο 25′, ο Μπλέτσας με απίθανη κάθετη πάσα βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Fofana ο οποίος πλασάρει υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2. Στο 37′ ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι εναντίον της ομάδας μας, εκτελεί ο Καϊούμπι και ο Βελλίδης πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο χρόνο, κρατώντας το “0” στην εστία του!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Alexander Nouri): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαϊδης (40′ Bouman), Στίκας, Armalas, Καραγιάννης (40′ Musija), Spasic, Ebert, Caiubi (65′ Γροσδάνης), Σαμπανίδης, Stamenkovic (85′ Okan).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης (81′ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Μούργος, Fofana (68′ Πόζογλου), Γιακουμάκης (90′ Καπνίδης), Πασάς (81′ Παπαχρήστος).