Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρα 18:00) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, διεξήχθη φιλικός αγώνας προετοιμασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πολύ καιρό το γήπεδο είχε και πάλι φιλάθλους στις εξέδρες, συνολικά περισσότερους από 1500 θεατές. Οι ομάδες ξεκίνησαν με τις εξής εντεκάδες:

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Πόζογλου, Baidoo.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Εσίτι , Καγκάβα, Μιτρίτσα, Μουργκ, Άκπομ.

Η Βασίλισσα του Βορρά στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον κυπελλούχο Ελλάδας και θα μπορούσε να φέρει το ματς ισόπαλο, καθώς είχε μεγάλη ευκαιρία στο 79’ με κοντινή κεφαλιά του Γαβριηλίδη που έδιωξε όμως ο Ζίβκοβιτς. Για την ιστορία, το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 69’ όταν μετά από διεκδίκηση στην περιοχή μεταξύ Μπίσεσβαρ και του τερματοφύλακα Τσιμόπουλου, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Εύστοχα εκτέλεσε το πέναλτι ο Καγκάβα, κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι αλλαγές

Στην ανάπαυλα, ο Παύλος Δερμιτζάκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Manssour στη θέση του Πόζογλου, ενώ αργότερα στο 62’ Τσιμόπουλος, Μαραγκός, Παπαχρήστος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μυστακίδης, Ντίνας και Μούχαλης πέρασαν στη θέση των Βελλίδη, Δημόπουλου, Πεταυράκη, Οικονόμου, Πασά, Ορφανίδη, Baidoo και Μπουκουβάλα αντίστοιχα.

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ: στο 46’ ο Ζήλο πέρασε στη θέση του Κρέσπο, στο 68’ ο Μπίσεσβαρ αντικατέστησε τον Μίτριτσα και στο 72’ ο Βιερίνια αντί του Καγκάβα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Δημήτρης Μαλούτας με βοηθούς τους Γιάννη Καραγκιοζόπουλο και Γιώργο Χριστοδούλου, όλοι τους από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

Δηλώσεις Παύλου Δερμιτζάκη (κλικ εδώ)