Με νίκη ολοκλήρωσε η Βέροια το αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν 2021-2022 στο πρωτάθλημα Betsson Superleague 2. Η Βασίλισσα του Βορρά, την Κυριακή 1 Μαΐου 2022, υποδέχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας την ομάδα της Καβάλας για την 34η και τελευταία αγωνιστική. Οι Καβαλιώτες προηγήθηκαν γρήγορα στο σκορ με κοντινό σουτ του Στίκα (7′), όμως η αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Βέροιας ήταν άμεση με τον Kace να πετυχαίνει την ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ (29′). Το τελικό 2-1 έγραψε ο Στέλιος Μαραγκός με όμορφο τελείωμα στο 70ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας σχημάτισαν “πασίγιο” για να συγχαρούν τους συναδέλφους τους της Βέροιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην κλήρωση της Τρίτης (03/05) για τα μπαράζ ανόδου με την ομάδα του Λεβαδειακού.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Πάυλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Ορφανίδης, Kace (46’ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (67’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Kwateng (35’ λ.τ. Πόζογλου), Πασάς (79’ Καπνίδης).

ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Armalas, Στίκας, Θωμαϊδης, Μπελεβώνης (71’ Γροσδάνης), Πανουργιάς (60’ Καραγιάννης), Ebert, Σαμπανίδης (79’ Alimi), Stamenkovic, Ammour.