Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Βέροια, ώστε να σφραγίσει και μαθηματικά την πρωτιά στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2. Οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας αμέσως μεγάλες ευκαιρίες και μόλις στο 10΄ ο Γιάννης Πασάς έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα στο 21′ ο Kwateng με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, ενώ ο Μούργος στην εκπνοή του ημιχρόνου σκόραρε για το 0-3. Η ομάδα του Θεσπρωτού μείωσε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κωνσταντίνου στο 63′. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, η ΠΑΕ ΑΣ Θεσπρωτός τίμησε τον γενικό διευθυντή της ομάδας μας κ.Γιώτη Τσαλουχίδη για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΔΩ

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΕ ΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Valente, D’Alessio, Βασιλάκης, Ganchier, Κωνσταντίνου, Λύγκας (46′ Στεργίου), Ζιώγας (56′ Martinez), Σαραντίδης (72′ Μπονίγια), Pacheko (56′ Βαταμίδης), Γεωργούσης (46′ Πούφλης).

ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (55′ Μπλέτσας), Kace, Μούργος (55′ Πόζογλου), Kwateng (46′ Ορφανίδης), Γιακουμάκης (71′ Ισαακίδης), Πασάς (55′ Καπνίδης).