Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Βασίλισσα του Βορρά ώστε να εξασφαλίσει τη μεγάλη νίκη επί του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Τρίγλιας “ο Ηρακλής”. Με το ξεκίνημα του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη έδειξαν τις διαθέσεις τους, με τον Γιακουμάκη να σκοράρει στο 6ο μόλις λεπτό, ένα από τα ομορφότερα γκολ της φετινής σεζόν. Λίγα λεπτά αργότερα, μετά από εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη ο Γιακουμάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Παλαβράκη και ανατράπηκε από πίσω στη μικρή περιοχή! Ο διαιτητής σφύριξε αμέσως πέναλτι, με τον Γιάννη Πασά να σκοράρει από την άσπρη βούλα (12′). Τρίτο γκολ για την ομάδα μας στο 45′, δεύτερο του Πασά στον αγώνα και 23ο στη σεζόν, μετά από ασίστ του Μούργου! Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ηρακλή μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 46′ μείωσαν το σκορ σε 3-1 με τον Γιουπιτάνα. Η πίεση προς την περιοχή της Βέροιας συνεχίστηκε για μεγάλο μέρος του β’ ημιχρόνου, όμως όποτε χρειάστηκε ο Βελλίδης δήλωσε “παρών”.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης (72’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (86’ Μπλέτσας), Μούργος (67’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (86’ Μαραγκός), Fofana (67’ Πόζογλου), Πασάς.

ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Μανωλάκης (46’ Πήλιος), Πανάγου, Παπαστεργιανός, Χρουσιέλ, Πατράλης, Damian, Alexic (80’ Vitinho), Καρτσαμπάς (46’ Μπαστακός), Matias, Τότσκα (46’ Jubitana).