Ένα ακόμα σπουδαίο “διπλό” κέρδισε η Βέροια μέσα στο Βόλο, επικρατώντας με σκορ 0-2 επί του τοπικού Ολυμπιακού. Σε ένα δυνατό ματς, χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν άκρως αποτελεσματικοί μετουσιώνοντας σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Το σκορ άνοιξε ο Γιάννης Πασάς με κεφαλιά στο 19′, ενώ τα τέρματα της Βασίλισσας διπλασίασε ο Πεταυράκης με σουτ εκτός περιοχής στο 66′. Με τη νίκη αυτή για τον εξ αναβολής αγώνα της 20ης αγωνιστικής του πρωαθλήματος Betsson Superleague 2, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια άνοιξε κι άλλο την “ψαλίδα” της διαφοράς επί της δεύτερης στον βαθμολογικό πίνακα ΑΕΛ, με +8 βαθμούς.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

19′ Σέντρα του Μούχαλλη από δεξιά, ο Πασάς στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου παίρνει την κεφαλιά και κάνει το 0-1!

38′ Εκτέλεση φάουλ από τον Κόλα, ο Μακροπουλιώτης κάνει την κεφαλιά αλλά μπλοκάρει σταθερά ο Βελλίδης.

45′ Επέλεση του Μούργου ο οποίος μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει αλλά ο Ξενοδόχοβ του λέει “όχι”.

66′ Ο Πεταυράκης κάνει όμορφή προσπάθεια από αριστερά, σουτάρει έξω από την περιοχή και πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ για το 0-2!

77′ Ο Dos Santos εκτελεί κόρνερ, κεφαλιά του Filipovic αλλά ο Βελλίδης δηλώνει “παρών” αποκρούοντας τη μπάλα σε νέο κόρνερ.

90’+2′ Σέντρα του Πεταυράκη, ο Καπνίδης πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τιμόθεος Καβακάς): Ξενοδόχωβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Filipovic, Μαρκοπουλιώτης, Manga (53’ Diaby), Κόλα (84’ Χατζής), Κουντουριώτης (76’ Κατσούκης), Siafa (84’ Cotos), Γκαργκαλατζίδης (53’ Dos Santos), Βερνάρδος.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (71’ Μπλέτσας), Μαραγκός, Κάτσε, Μούργος (46’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (86’ Adem), Καπνίδης, Πόζογλου (71’ Fofana), Πασάς (78’ Kwateng).