Όταν η αλήθεια δεν ευνοεί τον κο Κούγια, τότε αυτός καταφεύγει σε ευφάνταστα ρητορικά σχήματα (μέσω πληθώρας επιστημονικοφανών και πομπωδών Δελτίων Τύπου) και τηλε-παρεμβάσεων.

Ακόμη μία φορά, ο γνωστός κύριος Κούγιας, επιχειρεί να καλύψει την αγωνιστική πτώση της ομάδας του «σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα» της επικοινωνιακής στρεψοδικίας, που παράγει και μονίμως καταναλώνει ο ίδιος, ούτως ώστε να δημιουργήσει «κλίμα» ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Ζητάμε ευγενικά από τον γνωστό «τηλε-εισαγγελέα» να μη λειτουργεί εμπρηστικά και να μην πυροδοτεί την ατμόσφαιρα ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων μας. Ταυτόχρονα απαιτούμε από την επίσημη πολιτεία, τον Υπουργό κο Αυγενάκη, όπως και τη διοργανώτρια αρχή της Superleague 2 να πάρουν θέση για τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά και τις εμπρηστικές δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ.

Η ιδιοκτησία, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ έχουμε αποδείξει στη μακρόχρονη ιστορία μας ότι σεβόμαστε το άθλημα που υπηρετούμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Είναι άλλωστε τοις πάσι γνωστό -πλην, ίσως, του κου Κούγια- πως η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ κερδίζει πάντα με την αξία της στον αγωνιστικό χώρο.

Εκ περισσού, βέβαια, να επισημάνουμε πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας, δεν έχουν τίποτε, απολύτως, να κρύψουν ή φοβηθούν. Διαχρονικά. H λάσπη δεν τους αγγίζει και δεν θα κυλιστούν σε αυτήν επειδή έτσι επιθυμεί ο κος Κούγιας.

Τέλος: καλό θα ήταν να προσπαθήσει, επιτέλους, ο κος Κούγιας να εστιάσει στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης, σεβόμενος την ομάδα του και τους φιλάθλους της. Ως πρόεδρος της ΑΕΛ θα έπρεπε να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με αυτό αντί να δημιουργεί πολεμικό κλίμα εκτός και εντός αγωνιστικών χώρων.

Ψυχραιμία, λοιπόν, κύριε Κούγια.

Σεβαστείτε το άθλημα, την ιστορία και τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Εμείς το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα.

Αυτό θα πράξουμε και αύριο!