Χωρίς να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση, η Βέροια κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 2-1 επί του ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωατθλήματος Betsson Superleague 2. Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες, κλειστούς χώρους και λίγες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά, η Βέροια μετέτρεψε σε γκολ δύο στατικές φάσεις με μία βολίδα του Kace στο 31′ για το 1-0 και ένα αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ του Μούργου στο 71′ για το 2-0. Ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 στην τελευταία φάση του αγώνα (90’+4′) όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Φασίδης σκόραρε ωραία κεφαλιά.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Kace (64’ Οικονόμου), Μούργος (86’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (80’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης. Fofana (64’ Πόζογλου), Πασάς (80’ Καπνίδης).

ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ (Pablo Garcia): Ταλιχαμίδης, Αποστολόπουλος, Μανωλούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος (78’ Καλουτσικίδης), Μελετίδης, Σαλαμούρας (61’Γαϊτανίδης), Τσαούσης (73’ Τσοπούρογλου), Τζίμας (61’ Φασίδης), Πανίδης (61’ Σμυρλής), Ouedraogo.