Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στο Προπονητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες στιγμές που επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το άριστο οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Μπίκας Αχιλλέας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία της Βασίλισσας του Βορρά και την πίστη ότι ο φετινός μεγάλος στόχος είναι εφικτός. Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της ομάδας Γιώτης Τσαλουχίδης, ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια προσήλωση και τον ίδιο επαγγελματισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για την ιστορία, τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν ο αμυντικός της ομάδας Τάσος Παπαχρήστος και ο φυσικοθεραπευτής Μένιος Σγουρος, οι οποίοι μοιράστηκαν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και ένα ρολόι αξίας – προσφορά του the-jewellery.gr (Αφοί Τρανίδη).

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας, λόγω και της Τσικνοπέμπτης που ακολουθούσε, τα κάρβουνα ήταν ζεστά, τα κρέατα ήταν ζουμερά και άπαντες απόλαυσαν ένα εξαιρετικό barbeque!