Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Θεσπρωτού η Βασίλισσα του Βορρά, επικρατώντας με σκορ 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2. Η Βέροια ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε με τοn Fofana 32′, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Πασά στο 59′ και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ. Παρόλα αυτά, μετά το γκολ του Θεσπρωτού στο 82′ (2-1 με κεφαλιά του Βασιλάκη) το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον, καθώς “άνοιξε” με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση και τη Βέροια στις καθυστερήσεις να έχει ένα δοκάρι (Ορφανίδης 90’+3′) και να ζητάει ένα πέναλτι στο τετ-α-τετ του Κανπνίδη (90’+5+).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (86’ Μούχαλης), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Γαβριηλίδης, Μπλέτσας, Fofana(72’ Ορφανίδης), Μούργος (72’ Kwateng), Πασάς (84’ Δημόπουλος), Γιακουμάκης (89′ Καπνίδης),

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Juan Ramon Rocha): Παππάς, Valende, Γώγος, Βασιλάκης, Ganchier, Λύγκας (63′ Bonilla), Κωνσταντίνου (67’ Γεωργούσης), D’Allesiol, Ζιώγας, Ramirez (84’ Βαταμίδης), Σαραντίδης.