Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2 ο ΠΟΤ Ηρακλής υποδέχτηκε τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο, με την ομάδα του γηραιού να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης χαρη στο γκολ του Τόμας (67′). Αν και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από κατοχή και ευκαιρίες, η Βασίλισσα του Βορρά δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο και έκανε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

• Στο 15′ από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του προωθημένου Σγουρή, αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Βελλίδη.

• Στο 16′, συνεργασία μεταξύ Γιακουμάκη – Μούργου, έγινε η σκαφτή μπαλιά η οποία βρήκε κιόλας κάπου για τον Πασά, αλλά το γκολ δεν κατοχυρώθηκε καθώς ο επιθετικός της Βέροιας ήταν σε θέση offside.

• Στο 20′, σέντρα του Μπουκουβάλα από τη δεξιά πτέρυγα, πήρε την κεφαλιά ο Γιακουμάκης, αλλά έδωσε μεγάλο ύψος στη μπάλα κι έτσι μπλόκαρε εύκολα ο Παλαβράκης.

• Στο 22′, μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους. Μετά από κάθετη μεταβίβαση του Πασά, μπήκε με τη μπάλα στα πόδια ο Γιακουμάκης μέσα στην περιοχή, αλλά άργησε χαρακτηριστικά να τελειώσει τη φάση, βγήκε γρήγορα ο Παλαβράκης, με αποτέλεσμα να αποκρούσει, αφού το τελείωμα ήταν κακό.

• Στο 30′, απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πόζογλου σε φάση που κέρδισε ο ίδιος, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

• Στο 32′, δυνατό σουτ του Ματίας Τόμας, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Βελλίδη.

• Στο 36′, μεταβίβασε ο Πόζογλου τη μπάλα δεξιά για τον Μούργο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε χαμηλή σέντρα ξυράφι για τον Γιακουμάκη, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε με την προβολή του να αγγίξει τη μπάλα.

• Στο 67′, ο Ματίας Τόμας σε φάση transition και πάλι, έβγαλε κάθετη για τον Καρτσαμπά, ο οποίος έτρεξε, αλλά βγήκε ο Βελλίδης στο ύψος της περιοχής, έδιωξε με τα πόδια , αλλά στην επαναφορά ο Τόμας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0.

• Στο 82′, ο Ορφανίδης μπήκε στην περιοχή, αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του γκολ, διώχνουν οι αμυντικοί του Ηρακλή!

• Στο 90′, ο Μπουκουβάλας πέρασε τη μπάλα για τον Ορφανίδη δεξιά, ο οποίος πάτησε περιοχή, αλλά σούταρε με το δεξί και η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Παπαστεριανός, Βιτίνιο (78′ Κάκο), Τόμας (78′ Μασούρας), Καρτσαμπάς (82′ Μπαστακός), Σγουρής, Ναπολιτάνο (71′ Κωστούλας), Τότσκα.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (39′ λ.τ. Περδίκης), Σκόνδρας, Παπαχρήστος, Ράμος (59′ Μπλέτσας), Μούργος (75′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πόζογλου (59′ Φοφανά), Γιακουμάκης (75′ Μυστακίδης), Πασάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΕΔΩ.