Εξαιρετική ήταν εμφάνιση της Βέροια στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2. Μπορεί το σκορ να μην μαρτυρά την υπεροχή, όμως οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο από τη Βασίλισσα του Βορρά! Το γκολ πέτυχε ο Μούργος με σουτ έξω από την περιοχή στο 65′. Παίκτες και προπονητής αφιέρωσαν το γκολ και τη νίκη της ομάδας μας στον Ishmael Baidoo ο οποίος θα χειρουργηθεί στον μηνίσκο εντός της εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, τιμώντας τις ζωές που χάθηκαν.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

5′ Πρώτη καλή φάση για τη Βέροια! Μακρινή μπαλιά του Μαραγκού, βρίσκει τον Γιακουμάκη μέσα στην αντίπαλη περιοχή ο οποίος κάνει το γύρισμα στον Πασά που δεν προλαβαίνει να πιάσει το σουτ σε πρώτο χρόνο.

8′ Σουτ του Πασά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει άουτ.

16′ Πιέζει η Βέροια και δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες στην ετσία του Miranda. Πόζογλου και Γιακουμάκης έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες!

25′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια! Εξαιρετικός συνδυασμός Πασά, Πόζογλου που βγάζει σέντρα ακριβώς για το κεφάλι του Γιακουμάκη. Φοβερή επέμβαση – εξ επαφής – από τον τερματοφύλακα Σεντουριόν .

56′ Σουτ του Μούργου έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει δίπλα το αριστερό δοκάρι του Σεντουριόν.

65′ ΓΚΟΛ για τη Βέροια με εξαιρετικό σουτ του Μούργου έξω από την περιοχή!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΒΒΑ ΜΟΥΡΓΟΥ ΕΔΩ

ΟΙ ΣΥΝΕΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (85’ Μουχάλης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (85’ Δημόπουλος), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (92’ Φοφανά), Πόζογλου (76′ Ράμος), Πασάς

ΑΟ Τρίκαλα (Χόρχε Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι (78’ Μυλόπουλος), Παρέδες, Ριζογιάννης, Ρεκίν, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (78′ Ζησόπουλος), Νίζιτς (37’ Κουσκουνάς), Ευθυμίου (46′ Νιάρος), Πέλκας (61’ Μπαξεβάνος)

• ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιώτης- Χρυσοβαλάντης Τσοπουλίδης (Ε.Π.Σ Ξάνθης)

• ΒΟΗΘΟΣ Α΄: Αναστάσιος Φραγιός (Ε.Π.Σ Μακεδονίας)

• ΒΟΗΘΟΣ Β΄: Αλέξανδρος Κουφός (Ε.Π.Σ Μακεδονίας)

• 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Μέγας (Ε.Π.Σ Πιερίας)