Με τρεις βαθμούς και ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές της έφυγε η Βέροια από το γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, επικρατώντας 1-2 επί του ΠΑΟΚ Β. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη Βασίλισσα του Βορρά, καθώς δέχτηκε γκολ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Πανίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Η αντίδραση ήρθε πολύ γρήγορα για τη Βέροια που έφτασε στην ισοφάριση στο 23ο λεπτό με τον Γιακουμάκη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιακουμάκης ανετράπη στην περιοχή του δικεφάλου, ο Πασάς έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε τη Βεροια μπροστά στο σκορ!

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένταση, μονομαχίες και συνολικά 3 κόκκινες κάρτες, 2 για την ομάδα του ΠΑΟΚ και 1 για τη Βέροια. Τελικά, η Βέροια στάθηκε όρθια απέναντι στην πίεση των αντιπάλων χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ είχε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με εξαιρετικό σουτ του Μούργου στο 60′.

Δηλώσεις του προπονητή της Βασίλισσας, Παύλου Δερμιτζάκη ΕΔΩ.

Τα highlights του αγώνα:

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Τάχατος, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μελετίδης (46′ Ουεαντράγκο), Σαλαμούρας, Τζίμας (46′ Γαϊτανίδης), Σπυρίδης (70′ Γρόσδης), Φασίδης (46′ Χατζηστραβός), Πανίδης (70′ Γκορντεζιάνι).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (57′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Πασάς, Πόζογλου, Μούργος (77′ Ramos), Γιακουμάκης (77′ Fofana).