Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Βέροια κατάφερε να αποσπάσει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο Πανθεσσαλικό. Ο αγώνας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Superleague 2 με τη Νίκη Βόλου (Σάββατο 13/11, ώρα 15:00) τα είχε όλα: δυνατές μονομαχίες, πολλές ευκαιρίες, αγωνία μέχρι το τέλος και συνολικά 4 γκολ.

Η Βέροια προηγήθηκε στο 30’ με τον Ramos, όμως ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα στο 36’ με κεφαλιά του Τζοβάρα για τους γηπεδούχους. Ακολούθως στο 2ο ημίχρονο, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Τσουκαλά στο 80’, η Βέροια είχε τα ψυχικά αποθέματα να παλέψει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 90’+4’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Πασάς.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή της Βασίλισσας του Βορρά Παύλου Δερμιτζάκη ΕΔΩ.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

18′ Πρώτη διπλή απειλή για την εστία της Βέροιας. Σε αντεπίθεση της Νίκης Βόλου σουτάρει ο Τζοβάρας, αποκρούει σε κόρνερ ο Βελλίδης. Εκτελεί το κόρνερ ο Πάνος για την ομάδα του Βόλου με τη μπάλα να καταλήγει στον Garcia που σουτάρει από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Πέφτει στη γωνία του ο Βελλίδης και πάλι διώχνει τη μπάλα.

30′ ΓΚΟΛ για τη Βέροια 0-1. Εκτέλεση κόρνερ με τον Μούργο από δεξιά. Πολύ καλή εκτέλεση και μέσα σε ένα όμιλο παικτών και πολλές διεκδικήσεις η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα! Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι αυτογκόλ ή είχε τελευταία επαφή o Γιακουμάκης ή ο Ramos!

36′ Ισοφαρίζει η Νίκη Βόλου 1-1. Σέντρα του Πάνου, σκοράρει με κεφαλιά ο Τζοβάρας.

55′ ΔΟΚΑΡΙ για τη Βέροια. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάγιτς!

46′ Ευκαιρία για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Σουτάρει από ελεύθερη θέση ο Τζοβάρας, πολύ ψηλά άουτ η μπάλα.

74′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια! Ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γαβριηλίδης έπιασε γυριστό σουτ, με τον Μπάγιτς να σώζει πέφτοντας στην αριστερή του74′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια! Ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γαβριηλίδης έπιασε γυριστό σουτ, με τον Μπάγιτς να σώζει πέφτοντας στην αριστερή του γωνία!

80′ Γκολ για τη Νίκη Βόλου. Κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς η Βέροια είχε αρχίσει να πιέζει για δεύτερο γκολ, ένα λάθος στην άμυνα άφησε ανενόχλητο τον Τσουκαλά να σουτάρει για το 2-1.

90’+3′ ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Βέροια. To κερδίζει ο Πασάς που ανατρέπεται από δύο αμυντικούς εντός περιοχής. Η διαιτητής του αγώνα κ.Αντωνίου, καταλογίζει το πέναλτι. Εκτελεί ο Πασάς και γράφει το τελικό αποτέλεσμα 2-2.

OI ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (84’ Ντίνας), Ράμος (60’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (70’ Περδίκης), Πασάς, Μούργος (60’ Πόζογλου).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (81′ Μέτσε), Τζιώρας, Ροχάνο (90′ Μπόσιο).