Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Βέροια στο πρωτάθλημα Betsson – Superleague 2, κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν με 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, καθώς με το σχηματισμό 4-4-2 του Παύλου Δερμιτζάκη οι παίκτες της Βασίλισσας του Βορρά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένα γκολ με σκόρερ τον Γιάννη Πασά ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Πέτρου Γιακουμάκη, ένα δοκάρι με τον Πασά και αρκετές ευκαιρίες ήταν ο απολογισμός του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 60’ η κυριαρχία της Βέροιας συνεχίστηκε, ενώ χάθηκε η ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της καθώς η βολίδα από 30 μέτρα του Γαβριηλίδη βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Παϊτέρη. Στο τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού, ο Αλμωπός Αριδαίας ανέβασε την πίεση πιο ψηλά προσπαθώντας να ισοφαρίσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη ΕΔΩ.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

  • 11′ ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Μπουκουβάλα, ο Γιακουμάκης βγάζει τη σέντρα και με κεφαλιά ο Πασάς κάνει το 1-0!
  • 17′ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τη Βέροια: Ο Μπουκουβάλας σεντράρει αλλά η κεφαλιά του Γαβριηλίδη περνάει λίγο άουτ.
  • 26′ ΔΟΚΑΡΙ: Κόρνερ από δεξιά για τη Βέροια, εκτελεί ο Μπουκουβάλας και ο Πασάς πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Παϊτέρη.
  • 38′ Αντεπίθεση με μακρινή μπαλιά για την ομάδα της Αριδαίας, κατεβάζει ωραία και σουτάρει ο Ρόβας όμως ο Βελλίδης λέει “στοπ” με εξαιρετική επέμβαση.
  • 56′ ΔΟΚΑΡΙ για τη Βέροια! Ο Γαβριηλίδης σουτάρει από τα 30 μέτρα αλλά η μπάλα καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παϊτέρη!
  • 80′ Κόρνερ για τη Βέροια από αριστερά με τον Πόζογλου στην εκτέλεση. Κεφαλιά του Γιακουμάκη, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
  • 95+’ Μακρινή μπαλιά και επικίνδυνη αντεπίθεση για την ομάδα του Αλμωπού, ο διαιτητής σταματάει τη φάση για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μπουκουβάλα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ (46’ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΜΟΥΡΓΟΣ (71’ ΝΤΙΝΑΣ), ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ (85’ ΜΠΛΕΤΣΑΣ), ΠΑΣΑΣ, BAIDOO (63’ ΠΟΖΟΓΛΟΥ).

ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): ΠΑΪΤΕΡΗΣ, ΠΡΙΚΑΣ (76’ ΚΟΛΛΑΡΑΣ), ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΣΕΧΟΥ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΑΣΛΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, ΚΕΡΘΙ (89’ ΖΑΧΑΡΟΣ), ΡΟΒΑΣ, ΠΕΤΤΑΣ (46’ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ), ΑΔΑΜΙΔΗΣ (46’ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ), ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Τάσης (Ε.Π.Σ Ηπείρου)

ΒΟΗΘΟΣ Α΄: Δημήτριος Νατσιόπουλος (Ε.Π.Σ Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΣ Β΄: Βασίλειος Μάνος (Ε.Π.Σ Λάρισας)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος – Βάιος Καλατζής (Ε.Π.Σ Θεσσαλίας)