Παρόλο που η ομάδα της Βέροιας βρισκόταν από την Παρασκευή στη Λάρισα και ήταν καθόλα έτοιμη να αντμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 (30/10/2021, ώρα 15:00), ο επίσημος αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της ξαφνικής αναβολής, κυριολεκτικά στο “παρα-πέντε” του αγώνα.

Τελικά, σε συνεννόηση με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας συμφωνήθηκε η διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού μεταξύ των δύο όμαδων.

Οι καλύτερες φάσεις

  • Στο 13’ εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Απόλλωνα. Ο Villa κάνει σέντρα-σουτ με την μπάλα να περνάει απ’ όλους και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.
  • Σειρά της Βέροιας να απειλήσει στο 28’ και το 30’, διαδοχικά με φάουλ και σουτ του Πόζογλου, χωρίς όμως να επιτυγχάνεται τα γκολ.
  • Η μεγάλη ευκαιρία του α’ ημιχρόνου ήρθε στο 40’ για την ομάδα του Απόλλωνα με ένα τετ-α-τετ του Kozuh, που όμως σούταρε ψηλά – εκτός εστίας.
  • Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός και των δύο ομάδων έπεσε αρκετά. Η Βέροια είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Πασά, ο οποίος στο 62’ έπιασε εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Αστράς πραγματοποίησε πολύ καλή επέμβαση, έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Σκόνδρας (60’ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (90’ Μούχαλης), Μούργος (86’ Fofana), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (65’ Ramos), Πόζογλου (80’ Ντίνας), Baidoo (60’ Πασάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Marcelo Fabian Straccia): Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Villa, Λίταινας, Παναγιώτου, Σκούπρας, Kozuh, Κανούλας, Χατζής, Tiboue.Αναπληρωματικοί: Μαντζάρης, Ζιακας, Λουκάς, Καλούσης, Σούλτσε, Μπαλογιάνης, Ζαχόπουλος, Νούσιος, Lemaangr, Πετράκης, Ποτόσογλου, Καπουράνης.

Διαιτητής: Μπεκιάρης Λάμπρος (ΕΠΣ Καρδίτσας), Βοηθός Α’: Αινάλης Θεόδωρος (ΕΠΣ Μακεδονίας), Βοηθός Β’: Χαραλαμπόπουλος Θεόδωρος (ΕΠΣ Κιλκίς), 4ος Διαιτητής: Θεοχάρης Δημήτρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας)