Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 201 (ώρα 18:30) η ομάδα της Βέροιας γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 από τον Ηρακλή.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, με αρκετές απουσίες στο ρόστερ, επέλεξε ως αρχική εντεκάδα τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Παπαχρήστο, Μαραγκό, Πεταυράκη, Μπλέτσα, Γαβριηλίδη, Ορφανίδη, Πασά, Fofana και Baidoo.

Για την ομάδα του Ηρακλή ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης, παρέταξε στο γήπεδο: Παλαβράκη, Πανάγου, Μανωλάκη, Κωστούλα, Χρουσίελ, Παπαστεριανό, Πήλιο, Μασούρα, Κάκκο, Souza και Μπαστακό.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, ωστόσο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις για τις δυο ομάδες.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παύλος Δερμιτζάκης πέρασε τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο στη θέση του Βελλίδη και τον Οικονόμου στη θέση του Γαβριηλίδη. Πολύ γρήγορα, στο 52’ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη Βασίλισσα του Βορρά όταν σε αντεπίθεση ο Πασάς έδωσε εξαιρετική πάσα στον Baidoo που είχε κάνει κίνηση φορ, αλλά το πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 57’ οι ρόλοι άλλαξαν και αυτή τη φορά ο Baidoo να κάνει σέντρα από αριστερά ακριβώς για την κεφαλιά του Πασά, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία του Παλαβράκη! Στο 67’ άλλη μια ευκαιρία για τον Πασά και στο 81’ από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά στη μικρή περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας Γρηγοριάδης του Ηρακλή πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση, γλιτώνοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ.

Τελικά, στο 84’ σε γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του Ηρακλή, ο Μπαστακός με πολύ όμορφο τελείωμα σημειώνει το 0-1.

Οι αλλαγές για την ομάδα της Βέροιας, στο 60’: Ντίνας, Μούχαλης και Μυστακίδης περνούν στον αγωνιστικό χώρο στη θέση των Fofana, Μπουκουβάλα, Ορφανίδη, στο 71′: Μούργος, Lucas Ramos και Περδίκης στη θέση των Πεταυράκη, Baidoo και Μπλέτσα, ενώ στο 82’ ο Ισαακίδης πήρε τη θέση του Πασά.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Μελιτζανίδης Γ., Παπαδάκης Αθ., Χριστοδούλου Κ. (ΕΠΣ Ημαθίας)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΔΩ